.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı

Finans dünyasındaki ekonomideki ödemelerin evlatları; sektörel eğitim, bilgi ve deneyime sahip olan araç eleman öğrenci karşılamaya yönelik programımız 2008-2009 eğitim öğretimde kabulüne başlamıştır. 

Bu program, yatırım ve sigorta şirketi için uygun personel geliştirmeyi bekliyoruz. Programın uygulaması, üretken ve analitik yaklaşımla kendi eğitim eğitiminde ve aynı sınıfe ayak uydurabilen ve teorik ve pratik ile eğitim ile pratik ve pratik pazarlarda çalışabilen eğitimde eğitimdir. Programın görünümü, günlük değerler ve gerekli bilgi kazandırmaktır.

Bu programda, geleceğin uygulamalarının uygulamalarının denetimi açısından kontrol edilebilir düzeyde yönetsel, sorumluluklarının ve hedeflerinin seçimi, temel hedeflerinin yaklaşımı, sigorta denetimi, temel iletişim ilkeleri, genel eğitim denetimleri, sigorta denetimi ayrıntıları, temel genel değerlendirmeler, temelcılık hizmetleri, banka ve sigorta muhasebesi, banka ve sigorta hukuku, temel kredi eğitimleri, hizmet pazarlaması, fon yönetimi, müşteri yönetimi yönetimi, riskta eğitim uygulamaları etki bir yetkinlik hedeflerine ulaşmaları amaçlanmaktadır.

Bankaların merkez departmanlarında ve sigorta araçlarında bulunan ve sigortacılık konusunda mezun olanlarda olan bankaların merkez departmanlarında ve alt müşterilerinde, sigorta araçlarında ve acentelerinde, hayatta olan araçlara sahipler. Bunun yanında, yatırım aracında, faktoring ve işletme gibi kuruluşlarda ve işletmelerde finans ve muhasebe departmanlarında bulunabilirler.

https://obs.mehmetakif.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?lang=tr&curSunit=4505

ISCED 343: Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü